Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ANAFARTALAR MARKET SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK!

Çanakkale'de 19 şubesiyle hizmet veren Anafartalar Market yönetimi, alışveriş fişinde yazılı "Elveda Erdoğan" isimli kasiyerin ismi üzerinden bazı kişilerce siyasi rant sağlamaya çalışmak suretiyle hedef alındıklarını belirterek, savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını bildirdi.

ANAFARTALAR MARKET SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK!
27 Nisan 2020 - 17:19

Anafartalar Market'ten yapılan açıklama şöyle: "Anafartalar Market olarak Çanakkale genelinde 19 şubemiz ve sanal marketimiz ile tüm Türkiye'ye hizmet vermekteyiz. Ülkemizin ve tüm dünyanın karşı karşıya kaldığı  koronavirüs salgınıyla  mücadelede 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza kapıya kadar servis ve telefon ile sipariş imkanı sunmaktayız.

Bazı sosyal medya mecralarında, her durumu siyasi rant olarak kullanma çabası içindeki bazı kişiler, adı 'Elveda Erdoğan' olan bayan çalışanımızı ve işletmemizi bir  alışveriş fişi üzerinden hedef almakta, hakarete ulaşan yazı ve yorumlar yapmaktadır.

Bahse konu personelimiz 2018 yılından bu yana işletmemizde kasiyer olarak çalışmaktadır. Herhangi bir siyasi mesaj verme çabası içinde olmadığımızı tüm kamuoyuna belirtmek isteriz.

Yalan ve asılsız bilgilerle haksız itham, eleştiri ve hakaretler yapmakta olan kişilerle ilgili tüm yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı, savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı belirtmek isteriz.

Saygılarımızla..."

YORUMLAR

  • 0 Yorum