Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ALKIŞLAR KÜÇÜKKUYU BELEDİYESİ'NE

Küçükkuyu Belediyesi kullanılamayacak hale gelen otobüsleri sokak hayvanlarının tedavisi için hastaneye dönüştürdü.

ALKIŞLAR KÜÇÜKKUYU BELEDİYESİ'NE
27 Kasım 2019 - 12:04

Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Belediyesi örnek alınacak bir projeye imza attı. Belde belediyesinde eski ve kullanılamayacak durumda olan hurda otobüsler sokak hayvanları için hayvan hastanesine dönüştürdü.

Belediyeye ait araçlarda beldede yaşayan hayvanların ilk tedavileri yapılıyor. Hasta ve yaralı sokak hayvanları araç içerisinde bulunan veteriner hekim tarafından titiz bir şekilde tedavi ediliyor. Belediyenin bu davranışı ise kamuoyundan büyük takdir topladı.

Balkan ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemize ait hurdaya ayrılmış araçları, beldemizde yaşayan sokak hayvanlarının ilk tedavilerinin yapıldığı Hayvan hastanesi haline getirmekteyiz. Küçükuyu’muzdaki hasta ve yaralı sokak hayvanlarının bakımları veteriner hekimimizce yapımı devam eden bu korunaklı yerlerde yapılacaktır” ifadelerini kullandı. Balkan ayrıca kedi evleri ile ilgili de konuşarak, “Belediyemizin atölyelerinde, öz kaynaklarımız kullanılarak yaptığımız kedi evlerinin üretimi devam ediyor. Mahalle ve sokaklarında ihtiyacı ve talebi olan Küçükkuyu sakinlerimizin Belediyemizin Veterinerlik birimine dilekçeyle başvurmalarını bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum