Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AKIL VE ZEKA OYUNLARI BİRİNCİLERİNDEN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET

Akıl ve Zeka Oyunları Q-bitz oyunu Türkiye birincisi Çan 75. Yıl Murat Köse İlkokulu öğrencisi Nedim Arda ÜST ile Çanakkale’de düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunlarında İl Birincileri olan Özel İsmail Kaymak Koleji öğrencisi Ayşe Gökşin ŞEVİK, Çan Şehit Engin Eker Ortaokulu öğrencisi Enes Furkan ÇALIŞKAN ve Çan Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Zehra ÇALIŞKAN, Vali İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret etti.

AKIL VE ZEKA OYUNLARI BİRİNCİLERİNDEN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET
16 Haziran 2022 - 12:47
Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu İl Formatörü Nazlı GİRAL, Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Danışman öğretmeni Gürhan BAYRAK ve Çan 75.yıl Murat Köse İlkokulu öğretmeni Ömer ÜST’ün de bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Akıl ve Zeka Oyunları kapsamında düzenlenen turnuvalar hakkında bilgi aldı.

Ayrıca 10-12 Haziran tarihleri arasında Diyarbakır’da düzenlenen 4. Tüm Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında Çanakkale’yi temsil eden öğrencilerle bir süre görüşerek sohbet etti ve Q-bitz oyununda Türkiye Birincisi olan Nedim Arda ÜST’ü de tebrik ederek, başarılarının daim olmasını diledi.

Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu İl Formatörü Nazlı GİRAL, gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür etti.

Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporculara gelecek müsabakalarda başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum