Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI ÇANAKKALE FİNALİ HEYECANI

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu (TAZOF) ile birlikte düzenlediği, Akıl ve Zekâ Oyunları İl Finali, 25 Şubat Salı günü, Merkez Çanakkale Anadolu Lisesi Spor Salonunda, düzenlendi.

AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI ÇANAKKALE FİNALİ HEYECANI
26 Şubat 2020 - 10:53

Düşünen ve günlük hayatta karşılaştıkları problemleri çözebilen çocuklar yetiştirmek; bu çocuklarımızın bireysel ve grup oyunları yoluyla yeteneklerini geliştirmek ve bu yeteneklerini sergilerken birbirleriyle saygı ve dostluk çerçevesinde iletişim kurabilmelerini, vakitlerini daha verimli ve kaliteli geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvalar, sekiz kategoride yapıldı. Okullar turnuvaya her kategoriden bir öğrenci olmak üzere en fazla dört öğrenci ile katıldı. Turnuvada, 35 İlkokul öğrencisi: mangala, Q-bitz, pentago ve equilibrio; 32 ortaokul öğrencisi: mangala, pentago, reversi ve kulami kategorilerinde karşılaştı.

Çanakkale finalinde katıldığı kategoride birinci olan öğrencilere, madalya ve zekâ oyunları seti hediye edildi. Bu öğrencilerimiz, 7-8-9 Nisan 2020 tarihinde Antalya’da düzenlenecek 3. Akıl ve Zekâ Oyunları Türkiye Finaline katılacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, Türkiye finalinde ilimizi temsil edecek öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum