Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AKÇANSA GÜZEL SANATLAR LİSESİ "YIL SONU RESİM SERGİSİ" AÇILDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı Vali İlhami AKTAŞ tarafından yapıldı.

AKÇANSA GÜZEL SANATLAR LİSESİ "YIL SONU RESİM SERGİSİ" AÇILDI
17 Mayıs 2022 - 10:44
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binası içinde bulunan Devlet Güzel Sanatları Galerisi’nde düzenlenen sergi açılışına; Çanakkale Belediye Başkan V. Birten SARIBAŞ, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer KALKAN, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Murat BÜYÜK, Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Mustafa ŞERMUT, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Dr. Uğur TÜRKMEN, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Açılışta Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından katılımcılara müzik dinletisi sunuldu.
Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi 11. ve 12.  sınıfında öğrenim gören resim bölümü öğrencilerinin 2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde, 52 öğrenci tarafından yapılan 60 resmin sergilendiği alanı gezen Vali İlhami AKTAŞ, öğretmen ve öğrencilerden eserler hakkında bilgi aldı.
Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, serginin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum