Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDAN TÜM İLÇELERDE EŞ ZAMANLI ZİYARETLER

AK Parti Teşkilatları yeni yıla girerken tüm İlçelerde eş zamanlı olarak bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDAN TÜM İLÇELERDE EŞ ZAMANLI ZİYARETLER
02 Ocak 2024 - 14:29
Bu ziyaretler kapsamında toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket eden AK Parti Teşkilatları, hastanelerde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını, görevi başındaki kamu personelerini yılın son gününde yalnız bırakmadı.
“HASTANE ZİYARETİ VE MORAL HEDİYELERİ”
Yapılan ziyaretlere dair açıklamalarda bulunan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, “Yılın son gününde, Hastanelerde görev yapan sağlık personeline büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürdükleri için kolaylıklar diliyoruz. Hastanelerde tedavi gören çocuklarımızın yüzlerini güldürmek ve moral vermek adına, özellikle bu zor günlerinde onları yalnız bırakmadık. Ziyaretlerimizde, onların yüzlerindeki tebessümü görmek bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu.” ifadelerini kullandı.
“POLİS TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR VE TAKDİR”
Makas, “Aynı zamanda emniyet teşkilatımız da fedakarlıkları, toplumumuzun huzur ve güvenliği için kritik bir öneme sahiptir. Bu nedenle, onlara olan minnettarlığımızı ifade etmek istiyoruz.” dedi.
“FİLİSTİN'E DESTEK KARANFİLLERİ”
İl Sosyal Politikalar Başkanlığı ve AK Gençlik, yılın son gününde, İsrail'in zulmünde hayatını kaybeden Filistinli çocukları anmak adına kentte binlerce Çanakkaleli’ye karanfil dağıtarak Filistin halkının yanında olduklarını vurguladılar.
Filistin halkının mücadelesinin destekçisi olduklarını ifade eden Makas, “Filistin halkının tarih boyunca yaşadığı zorluklar ve bu zorluklara karşın gösterdikleri direniş, hak arayışı ve bağımsızlık mücadelesi tüm insanlık için önemli bir ders niteliğindedir. Bizler, bu haklı mücadelede Filistin halkının yanında olmayı ve destek vermeyi sür
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum