Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİ İL BAŞKANI NAİM MAKAS'A NEZAKET ZİYARETİ

Başkan Makas, “Huzurun başkenti Çanakkale’miz, artık adını sanayisi ve devasa projelerin hayata geçirilmesiyle de duyuracak”

AK PARTİ İL BAŞKANI NAİM MAKAS'A NEZAKET ZİYARETİ
05 Haziran 2020 - 16:08

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Sezai Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Başkanı Naim Makas'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın, Çanakkale'de uzun yıllar tartışılan Küçük Sanayi Sitesi'nin yer değişikliğinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığından aldığı destek planının hayata geçirilmesinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Makas, " AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu başta olmak üzere parti olarak Çanakkale’miziçin gece gündüz demeden çalışıyoruz. Toprak Koruma Kurulu'nun onayladığı yeni sanayi alanı projesinin içerisinde bulunacak işyerleriyle 8 bin kişiye istihdam sağlanacak. Vekillerimiz, projenin kısa sürede tamamlanması konusunda Bakanlıklarımızla yaptığı görüşmeler hızla devam ediyor. Vekillerimiz ile birlikte Çanakkale’miz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Huzurun başkenti Çanakkale’miz, artık adını sanayisi ve devasa projelerin hayata geçirilmesiyle de duyuracak" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum