Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİ'DE ATAMALAR TAMAMLANDI

Çanakkale AK Parti’de 4 ilçe başkanlığına atamalar yapıldı.

AK PARTİ'DE ATAMALAR TAMAMLANDI
30 Ocak 2020 - 13:14

Çanakkale AK Parti’de 4 ilçe başkanlığına atamalar gerçekleşti. Vekaleten teşkilat yapısının sürdürüldüğü; Çan, Gelibolu, Lapseki ve Eceabat ilçe başkanlıklarına atamalar yapıldı.

Genel merkezden yapılan temayüller sonucu; Çan AK Parti ilçe Başkanı Ömer Şahin, Gelibolu AK Parti ilçe Başkanı Serhat Sürücü, Lapseki AK Parti ilçe Başkanı Namık Ergin, Eceabat AK Parti ilçe Başkanı İlker Güven getirildi. Yapılan atamaların ardından AK Parti İl Başkanlığından bir açıklama yayınlandı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı, “Kutlu AK Parti davasının Kurucusu, Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, gecemizi gündüzümüze katarak durmaksızın çalışıyoruz. Şüphesiz her AK Partili son nefesine kadar kutlu AK davaya hizmet etmeye inanmış partimiz mensubudur. AK kadrolarda görev almak da bizler için bir onurdur, çünkü milletimize hizmet etmek bizler için yük değil, şereflerin en büyüğüdür. Teşkilat üyelerimiz de bu sorumlulukla görev alır, çalışır, her insan gibi yorulabilir, görevden affını isteyebilir. Dolayısıyla, AK Parti’de sadece görev değişikliği olur. Görev değişikliğini de AK Parti’nin değişmeyen ilkeleri çerçevesinde ilkeli bir şekilde yaparız. Teşkilatlarımızda, belediyelerimizde, meclisimizde sorumluluk üstlenmiş tüm arkadaşlarımızla, farklı konumlarda birlikte çalışmayı sürdürüyoruz. Çeşitli vesilelerle bizden önce ilçe başkanlıkları boşalmış olan ve vekaleten teşkilat yapımızın sürdürüldüğü Çan, Gelibolu, Lapseki, Eceabat İlçelerimizle ilgili bu akşam Genel Merkezimizde yapılan temayüller sonucu ilçe başkanlarımız atanmıştır. Bu süreçte teşkilatların yeniden yapılandırılmasını sağlamak için bir aydır sürdürdüğümüz çalışmalarımızı sahada, gerek parti üyelerimiz ile gerek önceki teşkilatımıza hizmeti olan partililerimiz ile gerekse de ilçelerin kanaat önderleri ile titiz çalışmalar yaparak, teşkilatımızı en iyi temsil edeceğine inandığımız, bölgemizin hassasiyetlerini en iyi şekilde dikkate alacağını düşündüğümüz, vatandaşlarımızın takdirini alacağını düşündüğümüz isimleri, temayüllerimiz neticesinde belirledik.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum