Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİ BİGA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KÖY ÇIKARTMASI

AK Parti Biga İlçe Başkanlığı Ramazan Ayı ile birlikte vites yükseltti. Üç akşam da 11 ayrı köy ziyareti gerçekleştiren Başkan Nihat Borazan ve ekibi köylerde vatandaşlar ile bir araya geliyor, dertlerini istek ve önerilerini dinliyor.

AK PARTİ BİGA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KÖY ÇIKARTMASI
14 Nisan 2022 - 15:12
AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan’ın yanı sıra AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Bülent Korkmaz ve Saim Yılmaz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı M. Yunus Kandemir ve Yönetimi de sahada vatandaşla bir araya geliyorlar.

Üçakşamda,Koruoba,Gerlengeç,Savaştepe,Akyaprak,Kaldırımbaşı,Hacıpehlivan,Yenimahalle,Paşaçayı,Ramazanlar,Ahmetler ve Gemicikırı köyleri olmaz üzere 11 farklı köye ziyaret gerçekleştirdiler.

Başkan Nihat Borazan bu ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamasında, ”Ramazan ayının maneviyatını birlik beraberlik içerisinde yaşıyoruz. İl Genel Meclis Üyelerimiz, İlçe Yönetimimiz ve Gençlerimiz tam kadro sahada.3 akşamda 11 farklı köyümüze gidildi. Hemşehrilerimiz ile bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını istek ve önerileri dinliyoruz. Bu bağlamda çalışmalarımızı yapacağız.Köylere gittiğimizde hemşehrilerimizin yüksek teveccühü bizi mutlu ediyor ve enerjimizi yükseltiyor. Tüm teşkilatım ile birlikte çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde devam ettireceğiz” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum