Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AHMET ALP BEBEK İÇİN REKOR BAĞIŞ TOPLANDI

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) tarafından 14 Ekim Perşembe akşamı TSO hizmet binasında bulunan konferans salonunda SMA hastası Ahmet Alp bebek için Valilik onaylı yürütülen yardım kampanyaları kapsamında bağış gecesi tertip edildi.

AHMET ALP BEBEK İÇİN REKOR BAĞIŞ TOPLANDI
15 Ekim 2021 - 11:44 - Güncelleme: 15 Ekim 2021 - 11:58
Biga TSO ve Biga OSB Başkanı Şadan Doğan’ın organizasyonunu üstlendiği yardım gecesinde rekor bağış toplandı.
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ın da destek verip dahil olduğu bağış gecesi birçok medya kuruluşu ve basın mensubunun TV ve sosyal medya kanallarından yapılan canlı yayınla yüzbinlerce kişiye ulaşılarak gerçekleştirildi.

Günler öncesinden duyurulmaya başlanan organizasyona yurt içi ve yurt dışından pek çok duyarlı hayırsever vatandaşımız katkıda bulundu ve gecenin sonunda 2.144.904,00 TL tutarında rekor bir bağış toplanarak gerekli olan miktarın % 85’ine ulaşıldığı açıklandı.
Biga halkı ve tüm Türkiye Ahmet Alp bebeğe umut olmaya davet etti…
Şadan Doğan, pek çok gönüllü tarafından 14 aydır aralıksız yürütülen yardım kampanyasına destek veren tüm kişi ve kuruluşlara, az ya da çok yardımını esirgemeyen tüm halkımıza, dualarıyla Ahmet Alp ve diğer tüm SMA hastası bebeklerimize ve özel olarak gönüllülere teşekkür etti ve bağış gecesini canlı yayınlayarak tüm dünyaya ulaştıran basın mensuplarına da şükranlarını sundu.
Doğan, Ahmet Alp bebeğin en geç 30 Ekim’e kadar tedavisi için yurt dışına gitmesi gerektiğini ve duyarlı vatandaşları kampanyaya destek vermeye devam etmeleri konusunda taleplerini yineledi.
NOT: Katkıda bulunmak isteyen kişi ya da kuruluşlar yardımlarını RECEP GÜVEN adına Yapı Kredi Bankası’nda açılan TR24 0006 7010 0000 0093 8208 79 IBAN no.lu hesaba yatırabilirler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum