Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ACILI AİLE YALNIZ BIRAKILMADI

ACILI AİLE YALNIZ BIRAKILMADI
14 Haziran 2021 - 12:21
Gökçeada da yaşayan Aydoğmuş ailesinin çocukları yakın zamanda amansız hastalığa yenilerek yaşamını yitirmişti. Acılı aileye AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas ve yönetimi taziye ziyaretinde bulundu.
"BELEDİYE ÇALIŞANI BABA'NIN ACISINA ORTAK OLDUK"
Gökçeada ziyaretleri kapsamında Gökçeada Belediyesinde çalışan Şahin Aydoğmuş'u taziye evinde ziyaret eden AK Parti il Başkanı Naim Makas, İlçe Başkanı Fatih Taylan acılı babanın acısına ortak oldu.
Aydoğmuş ailesinin fertleriyle bir araya gelen başkan Makas belediye çalışanı Aydoğmuş'a başsağlığı diledi.
Evlat acısının tarifi olmadığını ifade eden başkan Makas "Genç yaşta evladımızı, kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktayız. Ateş düştüğü yeri yakıyor bizim sadece acılı aileye tesseli vermekten öte bir görevimiz olamaz. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Şahin kardeşimin acısını bir nebze de olsa hafiflettiysek bundan mutluluk duyarız. Belediye çalışanı kardeşimize desteğimizi esirgemeyeceğiz. Allah genç yaşta yaşamını yitiren evladımız mekânını cennet eylesin acılı aileye sabırlar versin." dedi.

ORTAK PAYDAMIZ GÖKÇEADA
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas esnaf temaslarında CHP'li Belediye meclis üyesinin dükkânını da ziyaret etti. CHP'li belediye meclis üyesi Şebnem Avcı'yla bir araya gelen başkan Makas'ın gündemi Gökçeada oldu.
Ayaküstü edilen sohbette CHP'li meclisi üyesi Avcı'yla Gökçeada'ya dair konuları ele alan AK Parti il Başkanı Makas Gökçeada'ya dair yatırımlar kapsamında ada halkının refahı için özveriyle destek vermeye hazır olduklarını belirtirken "Gökçeada'mızda yönetim projeleri olarak yatırım ve işleyin yönünden birçok noktada eksiklikler gördük. Gökçeada belediyesi meclis üyelerinin ada için kenetlenerek çalışmalarını temenni ediyoruz. Belediyecilik siyaset üstü bir kurumdur, Gökçeada'mızın yararına yapılacak yatırımlarda ada halkımızın yanındayız." Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum