Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

8 KADIN, 8 BAŞARI HİKÂYESİNİ, 8 MART'TA KADINLARA ANLATTI

Kadınların sahip olduğu potansiyeli ortaya çıkarmak, başarılı olabilecekleri alanlar için cesaretlendirmek amacıyla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde iş dünyasından 8 kadının hikâyesinin paylaşıldığı, Çanakkale’nin kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşlarından yönetici iş kadınları Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü koordinasyonunda Çanakkale Ticaret Borsasında düzenlenen etkinlikte bir araya geldiler.

8 KADIN, 8 BAŞARI HİKÂYESİNİ, 8 MART'TA KADINLARA ANLATTI
08 Mart 2021 - 17:36
Program Bitlis Tatvan’da meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerlerimiz nezdinde tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, günün anlam ve önemine değindiği konuşmasında etkinliğe katılamayan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un selamları ile Çanakkale’nin tek kadın milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun video ile programdaki herkese yine selamlarını ilettiğini belirtti. Programa katılım gösteren Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ın eşi,hanımefendi Songül Aktaş’a, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın eşi,hanımefendi Hale Gökhan’a, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ın eşi, hanımefendi Berat Murat ve programdaki tüm katılımcı kadınlar nezdinde önce kendi hayatlarında başarıya koşan kadınlara, etkinlik için emek veren herkese teşekkür etti ve programı başlattı.
Programın onur konuğu Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay’ın yoğun programı nedeniyle katılamadığından video mesajı izlenildi ve ardından 8 iş kadını başarı hikâyelerini dinleyicilerle paylaştılar.

Tatlan Gıda firma sahibi Bahar Yurt Koçer, Çanakkale Troida Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Nazmiye Gök, KADEM Çanakkale İl Temsilcisi Aynur Tuna Yavaş, Nefisköy &2020 yılı Çanakkale Yılın Ahisi Ayşe Dişli, Biga Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi Başkanı Ayfer Baykal, Cura Hotel & ÇATOD Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Gökser, Selahattin Kemerli Konservecilik firma sahibi Aygül Kemerli, Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ayça Çakmak hikâyelerini anlattılar. 8 kadına günün anısına plaket takdimi yine program katılımcısı kadınlar tarafından yapıldı.
Programın ikinci bölümünde Çanakkale İŞKUR ile işbirliği yapan kuruluşları temsil eden kadın yetkililere çiçek takdim edildi ve program toplu fotoğrafın ardından sona erdi.8 Mart Dünya Kadınlar Günü özelinde Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde etkinliğe katılan tüm katılımcılar adına fidan dikildiği dile getirildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum