Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

4. ULUSLARARASI BİYOSENSÖR KONGRESİ YAPILDI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Biyomühendislik Bölümü tarafından düzenlenen, 4. Uluslararası Biyosensör Kongresi Troia Kültür Merkezinde yapıldı.

4. ULUSLARARASI BİYOSENSÖR KONGRESİ YAPILDI
09 Temmuz 2019 - 12:29

Kongreye, ÇOMÜ Rektörlüğünü temsilen Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Levent Genç, Biyomühendislik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kemal Sezgintürk, Prof. Dr. Arzum Erdem Gürsan, Prof. Dr. Sibel Ayşıl Özkan, Prof. Dr. Jean-Louis Marty, Prof. Dr. Gerald Urban, Prof. Dr. Gustavo Rivas, Prof. Dr. Arunas Ramanavicius ile öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Levent Genç “Böylesi güncel ve önemli bir bilimsel içeriğe ve ayrıca gerçek anlamda uluslararası niteliğe sahip bir kongreye üniversitemizin ev sahipliği yapmış olmasından dolayı memnuniyet duyuyorum” dediği konuşmasında, kongre süresince konuşma yapacak olan konuşmacılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, başarılı bir kongre olması temennisinde bulundu.

Günümüzde sağlık, gıda, çevre ve savunma sanayi gibi birçok alanda çok sıklıkla kullanılan biyosensör teknolojilerindeki son gelişmelerin sunulduğu ve teknolojik yeniliklerin tartışıldığı kongreye, gerek uluslararası gerekse de ulusal düzeyde yoğun katılım gerçekleşti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum