Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

300.000 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim YUMAKLI, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftasında bir dizi programa katılmak üzere ilimize geldi.

300.000 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
21 Mart 2024 - 17:44
İskele Meydanında kurulan Orman Genel Müdürlüğünün Yeşil Vatan Eğitim Tırını ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim YUMAKLI, çocuklarla bir araya geldi ardından vatandaşlara fidan dağıttı.   
Ardından Tarım ve Orman Bakanı İbrahim YUMAKLI, Radar Tepesinde fidan dikim etkinliğine katıldı.
“Köklerinden Gelen Güç ile Küllerinde Doğan Ormanlar” temalı fidan dikim etkinliğine; Tarım ve Orman Bakanı İbrahim YUMAKLI, Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Ayhan GİDER, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan UZ, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa BİÇEN, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Abdulkadir POLAT, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Çanakkale  Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Orman Genel Müdürü Bekir KARACABEY, Bitkisel Üretim Genel Müdürü Uğur ERDEM, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Dr. Ersin DİLBER, Hayvancılık Genel Müdürü Salih ÇELİK, DSİ Genel Müdürü  Mehmet Akif BALTA, Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Osman YILDIZ, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ ATALAY, AK PARTİ 27.Dönem Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU,  Orman Bölge Müdürü Enver DEMİRCİ, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan TÜRKARSLAN, Bölge Müdürleri, AK Parti İl  Başkanı Naim MAKAS, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Tuğrul YILDIRIM, siyasi parti temsilcileri, il müdürleri, Protokol üyeleri, Şehit aileleri, Gaziler, Sivil toplum kuruluşları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.     
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan fidan dikim etkinliğinde mehteran takımı gösteri sundu. 
Küllerinden doğan ormanlarımız tanıtım filminin izlenmesinin ardından Tarım ve Orman Bakanı İbrahim YUMAKLI, AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN, Orman Genel Müdürü Bekir KARACABEY birer konuşma yaptı.   
21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası temalı şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri; Tarım ve Orman Bakanı İbrahim YUMAKLI, Vali İlhami AKTAŞ, AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN, AK PARTİ Çanakkale Milletvekili Ayhan GİDER ve protokol üyeleri tarafından verildi.   
İl Müftüsü Mustafa BİLGİÇ tarafından duaların edilmesinin ardından Tarım ve Orman Bakanı İbrahim YUMAKLI ve beraberindekiler tarafından fidan dikimi yapıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum