Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Zafer Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
28 Ağustos 2019 - 16:40

“30 Ağustos Zaferi, 97 yıl önce destansı bir duruş ve İstiklâl Mücadelemizin zaferiyle taçlanmıştır. Bu eşsiz zaferin ardında, yokluk ve imkânsızlıklar içinde bulunan aziz milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı, kahraman ordumuzun cesaret ve fedakârlığı vardır. Sayıca üstün bir ordu karşısında kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, bu gerçeğin en çarpıcı tezahürü olmuştur.

Milletimiz İstiklâl Savaşı`nda vatanımızı işgal için birleşen iradelere ve egemen güçlere karşı kaderini kendi elleriyle çizmiş, kayıtsız şartsız egemenliğini tüm dünyaya ebediyen ilan etmiştir. Türk Milleti ordusuyla, kadın-erkek, genç-yaşlı tüm fertleriyle topyekûn bir direniş göstermiş, tarih önünde yeniden büyük bir destan yazmıştır.

Dün olduğu gibi bugün de topraklarımız üzerinde emeli olanların kötü ve karanlık amaçları maalesef devam etmektedir. Ülkemiz etrafında yaşanan olumsuzluklar, Doğu Akdeniz’de yaşananalar, Suriye ve Irak’taki iç savaş, terör örgütleri üzerinden yapılan yeniden dizayn çalışmaları karşısında tıpkı Çanakkale’de, 30 Ağustos’ta ve son olarak 15 Temmuz istila girişimi karşısında olduğu gibi milletimiz her ferdiyle bağımsızlığına, geleceğine ne şartta olursa olsun sahip çıkacak ve sahip çıkmaya devam edecektir.

Milletçe birlik ve beraberlik içinde elde ettiğimiz başarılar, ülkemizin yolunun açık ve geleceğinin daha aydınlık olduğunun en somut göstergesidir.

Bu inanç ve düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları mehmetçiklerimizin ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklâl Mücadelemizin ölümsüz kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum