Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

3 Gündür Kayıp Olan Vatandaş AFAD Ekiplerince Bulundu

Çanakkale’nin Biga ilçesi Hacıköy Köyü'nde çobanlık yapan 65 yaşındaki Ramazan Süzen'in kaybolması üzerine Köy muhtarının ihbarda bulunması ile Biga İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Çanakkale AFAD'tan arama ve kurtarma ekibi istendi. 3 Gündür Kayıp Olan Vatandaş AFAD Ekiplerince Bulundu​.

3 Gündür Kayıp Olan Vatandaş AFAD Ekiplerince Bulundu
26 Aralık 2016 - 14:24 - Güncelleme: 26 Aralık 2016 - 14:26

Çanakkale’nin Biga ilçesi Hacıköy Köyü'nde çobanlık yapan 65 yaşındaki Ramazan Süzen'in kaybolması üzerine Köy muhtarının ihbarda bulunması ile Biga İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Çanakkale AFAD'tan arama ve kurtarma ekibi istendi.

İhbar üzerine 25 Aralık 2016 Pazar günü akşam saatlerinde olay yerine ulaşan kurtarma ekipleri arama kurtarma çalışmalarına başlandı.

Saatler süren arama çalışmaları neticesinde 65 yaşındaki Ramazan Süzen isimli vatandaş kaybolmasının 3. gününde, Hacıköy'ün 5 Km Doğusunda ormanlık alanda, Çanakkale AFAD Arama ve Kurtarma Ekibince sağ olarak bulundu.

Ramazan Süzen isimli vatandaş gerekli sağlık kontrollerinin yapılması için Biga Devlet Hastanesine sevk edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum