Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

20 YILLIK ESKİ BAŞKAN TEBRİK ZİYARETLERİNE MEMLEKETİNDEN BAŞLADI

Çan’da 4 dönem Belediye Başkanlığı yapmış olan CHP’li Ali Sarıbaş, CHP Çan İlçe Örgütünü ve Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ü makamlarında ziyaret etti.

20 YILLIK ESKİ BAŞKAN TEBRİK ZİYARETLERİNE MEMLEKETİNDEN BAŞLADI
12 Nisan 2019 - 11:32

11 Nisan Perşembe günü saat 13.30’da CHP Çan İlçe Örgütünü ve ardından Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ü ziyaret eden Sarıbaş desteklerinden dolayı Çan halkına çok teşekkür etti.

Sarıbaş yaptığı konuşmasında; “Öncelikle kendi örgütümden ve kendi arkadaşlarım arasından bu seçiminin kazanımından sonra sizleri bir kez daha ziyaret etmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Biliyorum ki CHP Çanakkale’de 1980’den sonra bu zaferlere ilçeler içerisinde kazanmaya alışkın bir örgüttür. Onun için 2 dönemdir böyle bir sıkıntıyı kendime yediremiyordum. Ve özelliklede Çan’da yaşayan esnafımız, burada yaşayan işçimiz, kentlimiz, tüm Çan’daki halkımız, hemşerilerimiz 10 yıl boyunca baya bir huzursuzluk ve gülen bir atmosfer içinde yaşayamadılar. 10 boyunca bunun bilincinde oldular ve bu seçimlerde de baharın geleceğini müjdeleyerek CHP’ne desteklerini verdiler. Onun için bundan sonra Çan’da yine eskisi gibi geceleri sokaklarda dolaşılabileceği, özgür bir ortam içerisinde baskının olmadığı, insanların birbirleriyle kaynaştığı ve özellikle de Çan’da ekonominin ve belediyenin tekrar ön plana çıktığı, nüfusun artabileceği, ticaretin artabileceği, gençlerin daha huzur içerisinde olabileceği, insanların parklarda coşkuyla aileleriyle birlikte oynayabileceği bir kent yaşamına döneceğine inanıyoruz. Çünkü CHP temel ilkelerine uyan, CHP Belediyeciliği bundan sonra hizmet verecektir diye inancım sonsuz. Bu vesileyle ben örgütümü ziyaret etmek istedim. Öncelikle de Çanakkale’de hiçbir yeri ziyaret etmeden Çan’dan başlamak istedim. 10 yıl sonra tekrar sizlerle birlikte belediyenin merdivenlerinden sizlerle çıkmış olacağım. Tekrar herkese çok teşekkür ediyorum. Ama en büyük teşekkürü Çan halkına ediyorum”  dedi.

Başkan Öz, ziyaretinden dolayı Sarıbaş’a teşekkürlerini ileterek, 20 yıl yapmış olduğu belediye başkanlığı boyunca edindiği bilgi ve birikime ihtiyacı olacağını söyleyerek zaman zaman yardım alacağını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum