Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

18 MART TEMALI SERGİ AÇILDI

Çanakkale TED Koleji tarafından düzenlenen 18 Mart temalı resim sergisi açıldı.

29 Şubat 2024 - 17:37
Açılışa CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Çanakkale TED Koleji Kurucusu Erdal Akarsu, Yönetim Kurulu Üyesi Şebnem Akarsu, Kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan TED Çanakkale Kurucu Müdürü Dr. Tuncay Şamdan; "Bu gün Çanakkale için, okulumuz için çok özel ve anlamlı bir serginin açılışı için toplandık. İçeride Türkiye'nin farklı illerinden TED Koleji öğrencilerinin yapmış olduğu '18 Mart' temalı resimleri sergiliyoruz. Çanakkale ruhunu ve o destanlaşmış mücadeleyi anlatan 20 okulumuzdan toplam 30 eser göreceksiniz. Bu eserleri yapan vesile olan her bir Öğrenci ve Öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler sergilenen eserleri incelediler.

18 MART HAFTASINA ÖZEL SERGİ
Çanakkale TED Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Şebnem Akarsu yaptığı açıklamada; "Türkiye'nin farklı şehirlerinden 20 okulumuzun 30 öğrencisi tarafından yapılan, 18 Mart temalı eserlerimizi TED Çanakkale Kolejine gönderilerek oluşturulmuş çok özel ve anlamlı bir sergi oldu. Bir hafta boyunca burada eserler sergilendikten sonra TED Çanakkale Kolejimizde 18 Mart tarihine kadar sergilenmeye devam edecek. Ayrıca 17 Burda AVM de aynı tarihlerde de sergilenecek. Çanakkale Zaferini anlatan, o ruhu yansıtan, öğrencilerimizin eserleri vatandaşlarımızın gezip görmelerini isteriz" ifadelerini kullandı.
"GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRECEK ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİYORUZ"
TED Çanakkale Koleji Kurucusu Erdal Akarsu ise yaptığı açıklamada; "Akarsu ailesi olarak eğitime yatırım yapmanın geleceğe yatırım yapmak olduğu bilinci ile çok büyük emekler harcayarak bu okulu kurduk. Alanlarında uzman ve başarısı kanıtlanmış eğitmenlerimiz ile çalışıyoruz. Spordan sanata birçok alanda etkinlikler düzenliyoruz ve bu etkinliklerde bu şehri de içine alıyoruz. TED 95 yıllık bir kurum ve bu kurumda eğitim alan öğrenciler geleceği şekillendiren, sorgulaya bilen bireyler yetiştiriyoruz. Bizim için en büyük yatırımın gelecek nesillere yapılması, geleceğe miras bırakmanın en iyisi olacağını düşündüğümüz için bu gün daha bir yılını bile doldurmamış bir okulun böylesi güzel işlere imza atmasına şahitlik ediyoruz" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum