Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

150 YILLIK SERÜVEN FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Biga Belediyesi, kuruluşunun 150. yılına özel “150 Yıllık Serüven” isimli fotoğraf serginin açılışını gerçekleştirdi.

150 YILLIK SERÜVEN FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI
19 Eylül 2020 - 10:54
“150 Yıllık Serüven” fotoğraf sergisinin açılışına AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Fotoğraf Sanatçısı Cemal Sepici, Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Saim Yılmaz, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Çanakkale İl Yönetim Kurulu Üyesi Ünsal Dirlik, AK Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, AK Parti Biga İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci, Biga Engelliler Derneği Başkanı Havva Bacak ve misafirler katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Öncelikle 150 yıllık serüven isimli fotoğraf sergisi için kıymetli fotoğraf sanatçımız Cemal Sepici hocamıza teşekkür ediyorum. Pandemi süreci bittikten sonra da Atatürk Kültür Merkezimizdeki fotoğraf kursu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün Cumhuriyet meydanında başlayan Biga’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü töreninin ardından, merhum belediye başkanlarımızın kabirlerini ve aileleri, önceki dönem yaşayan belediye başkanlarımızı ziyaret ettik. Temel atma ve açılış programlarının ardından buradayız. 150 yıldan bu yana vatandaşlarımıza hizmet eden Biga Belediyemizin sorumluluk ve manevi yönünün çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Biga Belediyesi’nde görev yapanlara ve şuan çalışanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burası onlar için hem rızık kapısı hemde Biga’ya ve Bigalılara hizmet etme yeridir. Biz de ekibimiz ve personelimizle dirsek teması halinde görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. 150 Yıllık Serüven isimli fotoğraf sergimiz hayırlı olsun. Vatandaşlarımızı bu sergiyi ziyaret etmeye bekliyoruz” dedi.
Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından, Fotoğraf Sanatçısı Cemal Sepici katılımcılara sergiyi gezdirerek fotoğraflar hakkında bilgi verdi.
Biga Belediyesi Hizmet Binası Zemin Katta açılan sergi yaklaşık bir hafta vatandaşlar tarafından ziyaret edilebilecek.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum