Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

133 TEMSİLCİLİĞİ OLAN SPOR MECLİSİNDE 14 ÜYE

Çanakkale Kent Konseyi Spor Meclisi seçimli genel kurulu 11 Ocak’ta yapıldı.

133 TEMSİLCİLİĞİ OLAN SPOR MECLİSİNDE 14 ÜYE
23 Ocak 2024 - 11:15
Toplantıya sporla ilgili olan133 kuruluştan 14’ü temsilci bildiriminde bulunmuş, yapılan genel kurula ise 12 temsilci katıldı.
Spor Meclisi Başkanı Fadıl Kurt, dönem içinde yapmış oldukları faaliyetlerle ilgili bilgi vermiş “Pandemi sonrasında toplu alanlarda yapılacak olan faaliyetlerimizi sağlık endişeleri nedeniyle gerçekleştirilemedik. Ancak aylık yürütme kurulu toplantılarımızı yaparak kentimizdeki spor olaylarını yakından takip ettik. Varolan sorunları gidermek için konuların muhatapları ile toplantılar gerçekleştirdik. Ancak, bir şeyin altını dikkatle çizmek gerekiyor ki, bu süreçte spor kulübü ve derneklerimizden hiçbir şekilde talep ve öneri alamadık. Bizimle birlikte beraber proje üretmek için bir tane spor kulübü kapımızı çalmamıştır.”  açıklamasında bulundu.
Konuşmasını “Kent Konseyi Spor Meclisi yönetmelik ve çalışma yönergelesi esaslarına göre çalışmaktadır. Bunun dışında herhangi bir faaliyet yürütmesi söz konusu değildir. Bundan sonraki süreçte, kulüp ve derneklerimizin bu bilinçle faaliyetlere destek olması ilimiz sporunun faydasına olacaktır.” dedi ve aday olmayacağını açıkladı.
Yürütme kurulu seçiminin yapılabilmesi için gerekli olan 10 aday çıkmadığından seçim yapılamamış ve Spor Meclisinin faaliyetinin sona erdiği açıklanmıştır.
Kent Konseyi Başkanı Ali Çalıdağ da  “Sporla ilgili kurum ve kuruluşların, yeterli çoğunlukla, yeterli sayıda adayla gerçekleştirebileceği seçimli bir toplantıyla spor meclisi her an faaliyete geçirilebilir. Böyle bir sonuç, sayın Fadıl Kurt’un da belirttiği gibi gerek kulüpler, gerekse sporla ilgili kurumlar kendilerini gözden geçirmeli, ortaya çıkan bu “ilgisizlik” durumu değerlendirilmeli ve tartışılmalıdır.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç