Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

13 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİYE TEŞEKKÜR BELGESİ

Kumbarasında biriktirdiği tüm parasını depremzedelere bağış için harcayan 13 yaşında ki Ahmet Samet Sarı Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz tarafından makam odasında ağırlandı.

13 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİYE TEŞEKKÜR BELGESİ
05 Şubat 2020 - 11:42

Geçtiğimiz hafta, Elazığ ve Malatya'daki depremzedeler için yardım toplama merkezine gelerek kumbarasındaki tüm parayı bağışlamak isteyen Ahmet Samet Sarı’yı Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz makam odasında ağırlayarak,kendisine teşekkür belgesi verdi.

Plevne Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Ahmet Samet Sarı, televizyonda izlediği deprem sonrası görüntülerden çok etkilendiğini ve bir şey yapmak istediğini daha sonrasında ise Lapseki Belediyesi’nin yardım kampanyasını duyunca hemen aklına kumbarası geldiğini ifade etti. Anne ve babasına giderek yardım kampanyasına katılacağını söyleyen Ahmet Samet Sarı, kumbarasını da yanına alarak yardım kampanyası için oluşturulan standa geldiğini ve görevlilerin uyarısı üzerine erzak yardımı alarak kampanyaya katıldığını belirtti.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ise yapılan destekten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Küçük kardeşimizin yaptığı bu destek kendisinin küçük,yüreğinin ne denli büyük olduğunun göstergesidir. Böyle düşünen öğrencilerimizin olması bizleri çok mutlu ediyor. Ahmet’in gurur veren hareketinden dolayı ve anlamlı davranışı için tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Samet Sarı’nın annesi Altun Sarı, babası Metin Sarı, öğretmeni Erdinç Özdinç ise bu duyarlı davranıştan dolayı Ahmet’le gurur duyduklarını ifade ettiler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum