Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

100 ADET SÜT SAĞIM ÜNİTESİ DAĞITILDI

Bayramiç’te üreticileri desteklemek amacıyla Süt Sağım Ünitesi Dağıtımı ve Küçükbaş Hayvancılığı Destekleme Projesi Sertifika Töreni düzenlendi. Programa katılan Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Bayramiç tarımının önemine vurgu yaptı.

22 Kasım 2021 - 11:39
Etkinliğe; Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, Bayramiç Belediye Başkan Yardımcısı Ferdi Yılmaz, AK Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili Bülent Turan, Ak Parti Milletvekili Jülide İskenderoğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, Çanakkale Orman Bölge Bölge Müdürü Yusuf Karartı, Bayramiç Orman Müdürü Zafer Özbek, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, STK başkanları, siyasi parti temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, burada yaptığı konuşmada, “Bayramiç bizim için kıymetli bir ilçe. Tarımıyla, meyve sebzeciliği ile çok özel bir ilçemiz. Bayramiç aranan bulunan bir ilçemiz haline geldi. Bundan mutluluk duyuyoruz. Bayramiç beyazının tescil alması, yakın tarihte tahin helvamızın tescilinin yapılması çok kıymetli. Kazdağlarının hemen eteğinde Bayramiç bambaşka bir ilçemiz” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen programda 100 adet süt sağım ünitesi, 30 ton İtalyan çimi dağıtımı gerçekleştirildi. Ayrıca Küçükbaş Hayvancılığı Destekleme Projesi Sertifika töreni düzenlendi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum