Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

EĞİTİME KAR ENGELİ

Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası dün gece saatlerinde yurda giriş yaptı. Çanakkale’de gece saat 00.30 sularında sulu kar yağışı görüldü. Çanakkale’de termometreler 1 dereceyi gösterirken, hissedilen -3 oldu.

EĞİTİME KAR ENGELİ
19 Aralık 2018 - 10:49 - Güncelleme: 19 Aralık 2018 - 10:54

Geçtiğimiz haftalarda soğuk hava dalgasının yurda gireceği ve haftanın ortasında etkisini hissettireceğini yazmıştık. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün için kuvvetli fırtına uyarısında bulunmuştu. Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası Marmara Bölgesini bugün itibari ile etkisi altına aldı. Mega kent İstanbul’a kar yağışı görüldü. Edirne’nin Keşan ilçesinde okullar bugün bir günlük süre ile tatil edildi.

Çanakkale Merkez’de sabah saatlerinde işlerine gitmek için evlerinden çıkan kentliler termometrelerde 1 dereceyi gördüler. Hissedilen sıcaklığın yer yer -5 olduğu Merkez’de vatandaşlar adeta, kış şimdi geldi, yorumlarında bulundular.  Gece saatlerinde Çanakkale’de başlayan kar yağışı ilçelerde daha net bir şekilde hissedildi. Özellikle Çanakkale’de yüksek ilçelerden olan Yenice ve Çan’da kar yağışı etkili olurken, Gelibolu ve Biga’da da okullar bugün tatil edildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum