Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO, TOBB AKREDİTASYON GELİŞTİRME DENETİMİNİ TAMAMLADI

TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Belge Yenileme Denetimi kapsamında, bağımsız denetim kuruluşu Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi Denetçisi Ali Güneş tarafından Odamızda 12 Mart 2019 Salı günü geliştirme ziyareti gerçekleştirildi.

ÇTSO, TOBB AKREDİTASYON GELİŞTİRME DENETİMİNİ TAMAMLADI
13 Mart 2019 - 12:16

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen geliştirme ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu ve ÇTSO Akreditasyon İzleme Komitesi Üyesi Semih Toprak, Meclis ve Akreditasyon İzleme Komitesi Üyesi Batuhan Eyit, Genel Sekreter Sema Sandal, Akreditasyon Sorumlusu Şerife Kurt, Kalite Sorumlusu Evren Şahin ile ilgili birimler katıldı.

Geliştirme ziyareti sırasında Odamızı ziyaret eden Kamu Baş Denetçisi Sayın Şeref Malkoç’da Oda çalışanlarını ziyaret ederek başarılar diledi.

“HEDEFİMİZ,HİZMET KALİTEMİZİ DAHA DA YÜKSELTMEKTİR”

Akreditasyon geliştirme ziyareti hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu; “Odamızın Avrupa standardında, hatta üzerinde hizmet vermesi amacıyla Akreditasyon sistemini kurduk ve Akredite Oda olduk. Üyelerimize en iyi hizmeti sunmak ve Kurumsal hafıza oluşturmayı hedefleyen Akreditasyon sistemini en iyi şekilde uygulamak için Meclisimiz, Yönetim Kurulumuz ve personelimiz ile uyum ve entegre şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hedefimiz, 2019 yılında yapılması planlanan Akreditasyon denetimiyle beraber, hizmet kalitemizi daha da yükseltmektir.” diyerek Akreditasyon geliştirme denetimine katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.  

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum