Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE ESENLER GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜNDEN VALİLİĞE ZİYARET

Çanakkale Esenler Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Nihat Duman, Kulüp Yöneticileri Kadir Orhan, Muharrem Gül, Fatma Çalışkan, Beden Eğitimi Öğretmeni Mutlu Korkmaz, Yardımcı Antrenörler İbrahim Aslanoğlu, Sezgin Yaman, Futbolcular Sercan Topçu ve Berkin Kaya Vali Orhan TAVLI’yı ziyaret ettiler.

ÇANAKKALE ESENLER GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜNDEN VALİLİĞE ZİYARET
09 Nisan 2019 - 11:13

Ziyarette Çanakkale Esenler Spor Kulüp Başkanı Nihat Duman, spor kulübünün çalışmalarıyla ilgili Vali Orhan TAVLI’ya bilgi verdi.

Çanakkale Esenler Spor Kulüp Başkanı Nihat Duman ve Kulüp Yöneticileri, Vali Orhan TAVLI’ya  Amatör Spor Kulüplerine verdiği destekten dolayı  teşekkür ettiler.

Yapılan görüşmelerin ardından ziyaret anısına Çanakkale Esenler Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Nihat Duman, Vali Orhan TAVLI’ya Çanakkale Esenler Gençlik ve Spor Kulübünün formasını ve plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve başarılarının devamını dileyen Vali Orhan TAVLI, Çanakkale Esenler Spor Kulüp Başkanı Nihat Duman’a günün anısına 18 Mart Deniz Zaferinin 104. Yıl dönümü için hazırlanan taşbaskı tablo hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum