Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇAGAYDER'DEN BORSA'YA ZİYARET

Çanakkale Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği (ÇAGAYDER), Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz’i ziyaret etti.

ÇAGAYDER'DEN BORSA'YA ZİYARET
01 Ağustos 2019 - 19:30

ÇAGAYDER Başkanı Aynur Ganiler, Yönetim Kurulu Üyeleri Güngör Yıldız, İlker Yurttaş, Sadettin Arslan ve Murat Kıray katılım sağladığı ziyarette, Meclis Başkanı Abdullah Deniz ve Genel Sekreter Sevcan Elver hazır bulundu.


Meclis Başkanı Abdullah Deniz, yeni kurulan Derneğin Çanakkale için hayırlı olmasını temenni ederek sözlerine başladı. Deniz “Basınımız; ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde görevini sürdüren ve demokrasimiz için vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Sizler bu toplumun eli, ayağı, gören gözüsünüz. Sizlerin yaptığı her türlü haber, açıkladığı her türlü bilgi toplumda çok önemli bir yere sahiptir. Sizler de basınımızın güzide temsilcileri olarak bir araya gelmiş ve bir oluşuma girmişsiniz. Bu birlikteliğin Çanakkale’mize olumlu bir şekilde yansıyacağınıza inancım tamdır. Gazetecilik ve basın bu milletin bu devletin vazgeçilmezidir. Yanlış ve doğrunun, iyi ve kötünün ayrışmasında gerek halkın gerek yöneticilerin doğruya yönelmesinde ki en büyük ivme olduğuna inanıyorum. Çanakkale’de hizmet veren gazetecilerimiz tarafından kurulan Derneğimizin ilimize, ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 

Dernek Başkanı Aynur Ganiler ise “Günlük yayın yapan tüm gazetecileri davet ederek bir yola çıktık, dernek kurmaya karar verdik. 47 üyemiz ile doğru habercilik anlayışını esas alarak, dayanışma içinde mesleğimizin itibarını yükseltmek istiyoruz. Dernek olarak önceliğimiz halkın doğru haber alma hakkını savunmak ve Dernek üyelerinin sosyal ve ekonomik gelişimlerini sağlamak. Hiçbir kurumun ya da kişilerin baskısı, etkisi olmadan mesleğimizi en iyi şekilde yapmak arzusundayız. Bu anlayışımızı destekleyen ve doğrulayan yaklaşımınız ve duyarlılığınızdan ötürü de çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarette ayrıca Çanakkale ekonomisi ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum