Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ATA'M KREŞ'İN MİNİKLERİ MEZUNİYET HEYECANI YAŞADI

Çanakkale Belediyesinin 2016 yılında faaliyete başlattığı Ata'm Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde mezuniyet heyecanı devam ediyor.

22 Haziran 2019 - 14:16

Barbaros Mahallesi'nde bulunan Ata'm Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde minikler, hem keyifli hem de eğitici geçen yılın ardından mezuniyet sevinci yaşıyor.

Atam Kreş Barbaros Mahallesi'nde düzenlenen mezuniyet törenine  Çanakkale Belediyesi Başkan Vekili Kamber Koç, Ata'm Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü İsmail Açar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Çanakkale Belediyesi Ata'm Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü İsmail Açar, "Atam Kreş Barbaros Şubesi ailemiz hepiniz hoş geldiniz.  Bu gün çocuklarımız için buradayız. Bildiğiniz üzere 15 Mart 2019'da biz burasının resmi açılışını yaptık. Daha sonra 24 Nisan 2019'da eğitim ve öğretim faaliyetlerine başladık. Bazı durumlardan dolayı dönem ortasında açabildik. Çanakkale Belediyesi olarak Cevatpaşa Mahallesinde açtığımız ilk kreşimiz ile beraber üç yılda ikinci kreşimizi de açarak hizmet vermeye başladık. Okul öncesi eğitimin ne kadar önemli olduğunu bilicindeyiz" diyerek duygularını paylaştı.

Mezuniyet törenine katılan Belediye Başkanvekili Kamber Koç  ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle eğitim aileden başlar ve devam eder. Belediyemizin ve Başkanımızın eğitime karşı büyük bir hassasiyeti var. Bu nedenle de kreşlerimiz çok iyi oldu.Ben öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Çanakkale Belediyesi Barbaros Mahallesi Ata'm Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin minik öğrencilerine karneleri takdim edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum