Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ÇANAKKALE TAEKWONDO ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2018-2019 yılı sezonu kapsamında yapılmasını planladığı Anadolu Yıldızlar Grup Taekwondo Şampiyonası 08-10 Mart 2019 tarihlerinde Çanakkale Anafartalar Spor Salonunda yapıldı.

ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ÇANAKKALE TAEKWONDO ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
11 Mart 2019 - 15:14

Şampiyonaya yoğun ilgi ve katılımın yanı sıra İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakası olmak üzere iki takım ile katılması şampiyonaya heyecan ve kalite kattı. 10 ilden yaklaşık 250 sporcunun kıyasıya mücadele verdiği şampiyona Pazar günü oynanan maçlarla sona erdi. İller grup maçlarından çıkabilmek için ilk 6’ya girmesi gerekmekteyken sporcular da yarı final maçlarına gidebilmek için tüm hünerlerini ortaya koydu. Çanakkale olarak şampiyonaya 14 sporcu katıldı. Çanakkaleli sporcularımız ortaya koymuş olduğu mükemmel maçlarla bir birincilik bir ikincilik iki üçüncülük alarak büyük bir başarıya imza attılar.

Şampiyonaya katılan Çanakkale Milletvekili Julide İskenderoğlu, şampiyonaya katılan illerin antrenör ve sporcularına Çanakkale’nin onlara uğurlu gelmesi dileklerini ileterek, başarılar diledi ve daha sonra madalya törenine katılarak sporculara madalyalarını takdim etti. Yenilen sporcuları teselli eden İskenderoğlu organizasyonda 1.liği elde eden kulübün Çanakkale’de yarışan kulüpler arasından çıkmasını temenni etti.

Şampiyonaya 14 sporcu ile katılan Çanakkaleli sporcular, bir birincilik, bir ikincilik, iki de üçüncülük aldı. Nisanur Karaman birinci, Buğra Duman ikinci, Süleyman Kepenekçi üçüncü ve Seher Gökcan’ında üçüncü olmalarına rağmen, puanlama da 6.lığı paylaştığı diğer ilin ağır sıklette sporcusu olması Çanakkale’nin bu sıklette sporcusu olmamasından dolayı, kural gereği Çanakkale takımı yarı final müsabakalarına katılamayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum