"ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NDE SONA GELİNİYOR!"

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, dün yapılan işletme açılışında yaptığı konuşmada, Çan için büyük bir önem teşkil eden Çan Organize Sanayi Bölgesi için çalışmaların neticelendiğini ve Pazartesi günü gerçekleştirilecek “Toprak Koruma Kurulu” muhtemel kabulünden sonra OSB yerinin onaylanacağı bilgisini verdi. Organize Sanayi Bölgesi’nin İlçemizin ekonomisi açısından ciddi bir hamle olduğu vurgusu yapan Başkan Bülent Öz, bu sürece katkı sağlayan tüm kurumlara da teşekkürlerini iletti.

BÜLENT TURAN’DAN OSB’YE DESTEK
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’ün konuşmasından sonra bir konuşma gerçekleştiren Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çan Organize Sanayi Bölgesi’nin yakın takiplerinde olduğunu, Pazartesi günü gerçekleşecek Toprak Koruma Kurulu toplantısından çıkacak sonuç neticesinde de, bölgenin karma OSB’si için bir adım daha atılmış olacağını belirtti.
Çan Organize Sanayi Bölgesi’ni, en kıymetli işlerden biri olarak gördüğünü söyleyen Bülent Turan, gecikmeden faaliyete geçmesi için süreci takip ettiklerini vurguladı.
BÜLENT ÖZ’DEN OSB İÇİN TEŞEKKÜR

Çan Belediyesi olarak 2 yıldır sürdürdüğümüz Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarımıza destek ve katkı sunan başta Sayın Bülent Turan’a, Sayın Valimiz İlhami Aktaş’a, Sayın Kaymakamımız Mustafa Gürdal’a, Koruma Kurulu üyeleri olan tüm kurum müdürlerimize ve teknik personellerine, tabi ki, bu süreçte 2 yıldır büyük emek harcayan, raporun hazırlanmasından, yazışmalarına ve görüşmelerine kadar, tüm süreci birlikte yürüttüğümüz Çan Belediyesi İmar ve Fen İşleri çalışanlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ VE ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ BÜLENT TURAN'I KARŞILADIK
Belediye Başkanımız Bülent Öz, İl ve ilçe gezileri neticesinde ilçemize ziyarette bulunan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile açılış öncesi ve sonrası gö