Yenice'de Özel Eğitim okulu Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildi
Mülkiyeti Yenice Belediyesine ait olan bina Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildi.
Mülkiyeti Yenice Belediyesine ait olan bir bina iç tefrişatı hazırlanarak “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Özel Eğitim Uygulama Okulu” adı altında hizmet vermek üzere Yenice Belediye Başkanı Veysel ACAR ve İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf MEMİŞ tarafından imzalanan bir protokolle İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yenice Beleditesi tarafından tahsis edildi.
İmzalanan protokol sonrası Yenice Belediyesi tarafından Okullara hediye edilmek üzere hazırlatılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kitabesi Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.
Daha sonra ise İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf MEMİŞ, Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail BAYKAL ve Şube Müdürleri Yenice Belediyesince İl Milli Eğitim Müdürlüğüne daha önce tahsis edilerek, eğitime kazandırılan Yenice Belediyesi Anaokulu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Yenice Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret ettiler.