Partili-Hatırlı Kişiler Kararlarımızdan Elini Çeksin

Geçen hafta Çanakkale devlet hastanesi acil polikliniğine gelen AK Parti Ayvacık İlçe Kadın Kolları Başkanı olduğunu dile getiren bir kadının; ak partili hatırlı kişileri arayarak MR çektirmek istemesi üzerine; Çanakkale tabip odası üyeleri bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Geçen hafta Çanakkale devlet hastanesi acil polikliniğine gelen AK Parti Ayvacık İlçe Kadın Kolları Başkanı olduğunu dile getiren bir kadının; ak partili hatırlı kişileri arayarak  MR çektirmek istemesi üzerine; Çanakkale tabip odası üyeleri bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Çanakkale tabip odası adına basın açıklamasını gerçekleştiren Güleda Erensoy; bu başımıza nadir gelen bir olay değildir, almak durumunda olduğumuz kararlarda, partili-hatırlı kişiler araya girerek kararlarımız değiştirilmeye çalışılıyor. dedi.

Devlet Hastanelerinin, bir partinin veya zümrenin hastanelerini olmadığını dile getiren Erensoy; bu ülkenin hastanelerinden eşit koşullarda yararlanmayı hepimiz hak ediyoruz dedi.

Sağlık hizmetlerine erişim arttığında acil servislere başvuru oranlarının düşmesi beklentisinin Türkiye'de gerçekleşmediğini belirtti.