GELECEK PARTİSİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Bir süredir İl Başkanlığı konusunda sorunlar ile boğuşan Gelecek Partisi Çanakkale İL Başkanlığı görevine, eski İdari ve Mali İşler Başkanı Vahap Özsüer atandı.

Yiğit Akkoyun'un istifasıyla boşalan ve bir çok soru işaretini arkasında bırakan Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı görevine, eski ve yeni yönetim ile üyelerin temayülü sonrasında, ortak karar olarak Vahap Özsüer seçildi. Gelecek Partisi Genel Merkezinde yapılan toplantılar sonrası, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'ndan yetki belgesini alan Vahap Özsüer yönetim kurmak üzere yetkilendirilmiş oldu. Bir süre önce neredeyse dağılma noktasına gelen Gelecek Partisi Çanakkale İl Teşkilatında bir çok küskünün ayrıma nedeni, istifa eden eski İl Başkanı Yiğit Akkoyun'un olduğu ve partiden ayrılması ile birlikte yeni yönetimin küskünleri tekrar bir araya toplayarak ortak karar neticesinde olacağı da gelen bilgiler arasında. Özellikle Gelecek Partisi Genel Merkezinde üst düzen yönetimlerde bulunan Yeşim Karadağ'ın da bu konuya bir hayli sıcak baktığı ve olası bir erken seçim için birlikte hareket edilmesi gerektiği konusunda birleştikleri söylenmekte.
YENİ YÖNETİMDE SÜRPRİZ İSİMLER OLABİLİR
Kurucu İl yönetiminin yanı sıra Yiğit Akkoyun'un ekibinden de bir çok ismin yeni yönetimde olacağı, Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanlığı yönetiminin oldukça güçlü çıkacağının bir göstergesi olarak yorumlanırken, bir çok sürpriz ve yeni isimlerinde yönetime gireceği gelen haberler arasında.