Ceylan: ''Halep Bizimdir Görmezden Gelemeyiz''

Çanakkale Ak Parti Çanakkale Gençlik Kolları bugün cuma namazı sonrası Tacattin Aslan Cami önünde Halep'teki zulüm ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Çanakkale Ak Parti Çanakkale Gençlik Kolları bugün cuma namazı sonrası Tacattin Aslan Cami önünde Halep'teki zulüm ile ilgili basın açıklaması yaptı. Cuma namazı çıkışında caminin önünde toplanan Çanakkale Ak Parti Gençlik Kolları Üyeleri adına Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceylan Halep ile ilgili basın açıklamasını gerçekleştirdi. Ceylan açıklamasında şu cümlelere yer verdi.

Yılardır islam coğrafyasında yaşanan zulüm son yıllarda artmış Halep'te zirveye çıkmıştır ve bir katliama dönüşmüştür. Halep'te şuan insanlık katledilmektedir, yaşayanlara nefes alma hakkının verilmediği her gün yüzlerce sivilin katledildiği Halep'te bir insanlık suçu işlenmektedir. Nasıl Gazze, Bağdat, Arakan, Kırım gibi zulüm altındaki şehirler bizimse Halep'te o kadar bizimdir. Bizler vatan toprağını 780 bin metre kareden ibaret görmemeliyiz. Bu yüzden bizden olan Halep'i görmezden gelmemeliyiz. Orada yaşanan zulme sessi kalmamalıyız dedi.