ÇANAKKALE KENT KONSEYLERİ BİRLİĞİ'NDEN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET

Küçükkuyu Kent Konseyi Başkanı Sönmez ÖZDEN, Kepez Kent Konseyi Bilim Teknoloji Meclis Başkanı Prof. Dr. Osman DEMİRCAN, Kepez Yürütme Kurulu Başkanı İclal HÜNEREL,  Çanakkale Kent Konseyleri Birliği Genel Sekreteri Demet ÖZEL, Kepez Yürütme Kurulu Üyesi ve Kadın Meclis Başkanı İstebrak ÖZMETE, Kepez Yürütme Kurulu Üyesi ve Çocuk Meclis Başkanı Sacide DAĞBAŞI, Kepez Yürütme Kurulu Üyesi ve Turizm Meclis Başkanı Fatih ERSÜ, Kepez Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Cihan SARI, Kepez Yürütme Kurulu Üyesi Funda KÖSEOĞLU ve Eğitim – Bir – Sen Çanakkale 1 Nolu Şube Başkanı Resul CAN,  Vali İlhami AKTAŞ’ı ziyaret etti.
Küçükkuyu Kent Konseyi Başkanı Sönmez ÖZDEN, Kepez Kent Konseyi üyeleri ve beraberindeki heyetle bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Kent Konseyleri tarafından yürütülen çalışmalar ve planlanan projelerle hakkında bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ ve Küçükkuyu Kent Konseyi Başkanı Sönmez ÖZDEN, Kepez Kent Konseyi üyeleri ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.