BİGA TSO MECLİSİ HAZİRAN AYINDA TOPLANDI

Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nın Haziran ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Hüseyin Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, bir önceki toplantı tutanağı Genel Sekreter Dilay Şen Bitirim tarafından okunurken, ardından gelir-gider bütçesi görüşmelerine geçildi. Mayıs ayı bütçe verileri Meclis Katip Üyesi Görkem Deniz tarafından meclis üyelerine sunuldu. Bütçe İzleme Komisyonu raporu ise komisyon üyesi Süleyman Süle tarafından okundu.

Toplantıda ayrıca, bir önceki aya ait yönetim kurulu faaliyetleri Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Özer tarafından meclis üyeleriyle paylaşıldı.
Sair görüşmeler bölümünde söz alan Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, şampiyon olarak TFF 3. Lig'e yükselen Bigaspor’u tebrik ederek düzenlenen bağış gecesi hakkında bilgi verdi. Ankara’da gerçekleştirilen temaslar kapsamında KOSGEB yetkilileri ve İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile görüşmeler yaptıklarını belirten Doğan, üyelerin talepleri ve bölge ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunduklarını ifade etti.

Toplantıda Biga Fuarı hazırlıkları ile odanın gündeminde yer alan projeler de ele alınırken, Şadan Doğan Biga’nın geleceğine yönelik hedeflerini anlatarak, “Biga’mızı ikinci yüzyılın parlayan yıldızı haline getirmek için çok çalışacağız” dedi.
Meclis toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: Biga TSO