Prof. Dr. Demirtaş, Ülke Ve Dünya Ekonomisini Anlattı

Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (ÇASİAD) geleneksel hale gelen ÇASİAD'la Gündem toplantıları kapsamında Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ülke ve dünya ekonomisine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (ÇASİAD) geleneksel hale gelen ÇASİAD’la Gündem toplantıları kapsamında Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ülke ve dünya ekonomisine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Baro Başkanı Bülent Şarlan, Defterdar Mustafa Işık, ÇASİAD Başkanı Erdal Akarsu başta olmak üzere çok sayıda ÇASİAD üyesi katıldı. Türkiye’nin önemli ekonomistlerinden Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, keyifli sunumu eşliğinde karşılaştırmalı dünya ekonomisi, dünya nereye gidiyor?, yeni liderlik gibi konu başlıklarında anlatım gerçekleştirdi. Büyük beğeni ile takip edilen sunum, soru-cevap bölümü ile sona erdi.