Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ZEYNEP BODUR OKYAY EĞİTİM UYGULAMA OKULU VE İŞ EĞİTİM MERKEZ OKULU TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI YAPILDI

Program Zeynep Bodur Okyay Eğitim Uygulama Okulu Ve İş Eğitim Merkez Okulu bahçesinde saygı duruşu ve istiklal marşı ile saat 11-00’de başladı

ZEYNEP BODUR OKYAY EĞİTİM UYGULAMA OKULU VE İŞ EĞİTİM MERKEZ OKULU TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI YAPILDI
01 Mayıs 2019 - 11:25

Programa Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Çan Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Çan ilçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, Çan Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cengiz Mete Yavuz,  Çan Müftüsü Mustafa Korkmaz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

 

Okul Müdürü Zeki Salih Göksu yaptığı konuşmada “Değerli Kaymakamım, değerli müdürlerim, sevgili öğretmen ve öğrenciler sayın veliler. TÜBİTAK desteğiyle bu yıl ikincini düzenlediğimiz TÜBİTAK 4006 bilim fuarı açılışına hoş geldiniz. Zeynep Bodur Okyay özel eğitim meslek okulu olarak 2017-2018 eğitim öğretim yılımda TUBİTAK 4006 bilim fuarına ilk kez başvurduğumuzda sonu olarak ortaya acaba ne çıkacak düşüncesi içerisindeydik. 26Nisan 2018 tarihinde gördük ki özel eğitim okulu olmamıza rağmen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz beklenilenin üstünde bir performans gösterdiler. Bunun vermiş olduğu motivasyon ile bu yıl daha coşkulu şekilde hazırlandık.

23 öğrenci ve 21 öğretmen ile bir psikoloji, bir fen bilimleri, iki sağlık bilimleri, iki değerler eğitimi, on teknoloji tasarım olmak üzere on beş tasarım ve toplamda 19 proje hazırladık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 Ardından Zeynep Bodur Okyay Eğitim Uygulama Okulu Ve İş Eğitim Merkez Okulu öğrencileri halk oyunları gösterilerini sergilediler. Daha sonra protokol üyeleri ve öğrenciler 4006 Bilim Fuarı Yapıldı açılış kurdelesini beraber kestiler.

 

Protokol öğrenci ve öğretmenlerin hazırladığı 4006 Bilim Fuarı stantları gezildi.

Program çeşitli ikramlarla sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum