Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yerüstü Çöp Konteyneri Projesi Çalışmaları Sürüyor

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte görüntü kirliliğinin oluşmasını önlemek amacı ile hayata geçirdiği yeni yerüstü çöp konteyneri projesi, Esenler Mahallesi’ndeki başarılı uygulamanın ardından kent geneline yayılıyor.

Yerüstü Çöp Konteyneri Projesi Çalışmaları Sürüyor
12 Kasım 2018 - 14:06

Evsel ve çeşitli atıklar nedeni ile oluşabilecek görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacı ile başlatılan proje, Esenler Mahallesi’nde gerçekleştirilen pilot bölge uygulamasında kentlilerden gelen olumlu tepkililer üzerine, kent geneline yayılıyor. Yerüstü çöp konteynerlerinin kent geneline yaygınlaştırılması amacı ile yürütülen çalışma kapsamında, 22 adet yerüstü çöp konteyneri kent genelinde belirlenen farklı noktalara yerleştirildi.

3 metre küplük yerüstü çöp konteynerlerini boşaltma işlemi vinçli çaça çöp toplama ve taşıma aracı ile gerçekleştirilecek. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, görüntü kirliliğinin engellenmesi amacı ile kentlilerin evsel atıklarını bu yeni yerüstü çöp konteynerlerinin dış alanına atmamaları konusunda uyarıda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum