Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yeni Hal Binasında Çalışmalar Tamamlandı

Çanakkale Belediyesinin günümüz koşullarına uygun olarak projelendirdiği yeni Yaş Sebze ve Meyve Hali tamamlandı. Projenin bitmesiyle birlikte esnaflar da yeni hal binasına taşınmaya başladı.

Yeni Hal Binasında Çalışmalar Tamamlandı
05 Kasım 2018 - 15:54

İsmetpaşa Mahallesi İzmir Caddesi üzerinde bulunan, içerisinde 30 adet satış birimini barındıran ve yaklaşık 5 bin m2 kapalı alana sahip yeni hal binasında bilgi işletim sistemi, ağırlık kontrol ünitesi, güvenlik sistemi gibi teknolojik ünitelerin yanı sıra hal personelinin ve dışarıdan gelen vatandaşların da faydalanabileceği bir idari bina bulunuyor.

Hal binası içerisindeki her bir birim 130 m2 kapalı depo alanı ve 20 m2 ofis alanı olarak projelendirilirken, yeni hal binası bulunduğu konum itibariyle şehir içi ve şehirlerarası ulaşımda kolaylıkla erişim sağlanabilecek bir noktada bulunuyor.

Projenin inşaat çalışmalarının tamamlanması ile birlikte esnaflar da yeni hal binasına geçiş yapmaya başlarken, taşınma işlemlerinin bu hafta tamamlanması hedefleniyor. Yeni Yaş Sebze ve Meyve Hali için Aralık ayında kutlanan Yerli Malı Haftası içerisinde de açılış töreni düzenlenmesi planlanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum