Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YENİ DÖNEM MECLİS ÜYELERİ HAZIR

Çanakkale Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri çelenk töreninde bir araya geldiler.

YENİ DÖNEM MECLİS ÜYELERİ HAZIR
09 Nisan 2019 - 11:37 - Güncelleme: 09 Nisan 2019 - 13:27

Çanakkale Belediyesi’nin yeni meclis üyeleri, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan önderliğinde Cunhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk törenine katıldılar.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı, daha sonrasında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Çanakkale Belediyesi çelengini Atatürk heykelinin önüne koydu. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yapmış olduğu konuşmada, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası gerçekleşecek ilk Belediye Meclis Toplantısı öncesi, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla Ata'mızın huzuruna çıktık. Atatürk Devrimlerinin önderliğinde Çanakkale için, hep beraber el ele çalışmaya devam edeceğiz.Hayırlı olmasını diliyorum, tüm meclis üyelerimize başarılar” dedi.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören sonrasında, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen yeni dönemin ilk toplantısı, yeni üyelerin kendini tanıtması ve gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Meclisteki partilerin grup başkanvekilleri ve meclis üyeleri önümüzdeki beş yıllık süreçte, başarılı bir görev süresi geçirilmesi temennilerinde bulundular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum