Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"YAZIMDA KARDEŞLİK VAR PROJESİ"

Nesil; bir ülkenin, bir milletin ve bir devletin geleceğidir. Neslin kaybı, ülkenin, milletin ve devletin kaybı demektir.

"YAZIMDA KARDEŞLİK VAR PROJESİ"
08 Temmuz 2019 - 11:46

Bu münasebetle gençlerin, temel İslami bilgilerini arttırmak, milli ve manevi değerlerine uygun kardeşlik ruhuyla sosyalleşme imkanları oluşturabilmek amacıyla, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “Yazımda Kardeşlik Var” projesi çerçevesinde;03-24 Temmuz tarihleri arasında Çanakkale il  ve ilçelerinden 64 kız ve 51 erkek öğrenci, Çanakkale Müftülüğü İl Gençlik İşleri Koordinatörü Vaiz Hüseyin Şahin ve7 rehber görevli eşliğinde,Van´da bulunan Diyanet Yaz Okuluna katılacak.

Çanakkale Havalimanında düzenlenen programla İl Müftü Yardımcısı Zekeriya Bülbül tarafından uğurlanan ve 21 gün sürecek olan ziyarette öğrencilere; sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle zenginleştirilmiş esnek bir ders programı uygulanacak olup, kamp yapılan Van şehrinin tanıtılması ve öğrencilerin kaynaşmasına katkı sağlayacak gezi, piknik ve doğa kampı etkinlikleri düzenlenecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum