Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Bülent ÖZ

Bülent ÖZ


DÜNÜMÜZ, BUGÜNÜMÜZ, YARINIMIZ ATATÜRK

09 Kasım 2017 - 19:19

Bugün, ülkesine olan sevgisi, milli egemenlik ve demokrasi anlayışıyla bizleri aydınlatan bağımsızlık kahramanımız, tüm dünyaya örnek olan büyük devlet adamı Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anmaktayız.

Tarihte benzeri görülmemiş bir mücadele ile ATATÜRK önderliğinde, emperyalizme baş kaldıran ve bağımsızlığını elde eden bir ülke olmanın gururunu Mustafa Kemal ATATÜRK'e borçluyuz. 

Ya istiklal ya ölüm diyerek, emperyalistlerin, işgalcilerin kölesi olmaktansa ölümü tercih eden ve bu uğurda verdiği mücadele ile bize özgürlüğümüzü armağan eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü daha iyi anlamak zorunda olduğumuz günlerden geçmekteyiz. Çünkü, Atatürk’ün bizlere emanet ettiği çağdaş, demokratik, laik ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti maddi ve manevi olarak saldırı altındadır.

Ülkemizi yöneten iktidar, ATATÜRK’e ve maneviyatına yönelen ve giderek artan saldırılara sessiz kalmaktadır. Atatürk devrimlerine ve değerlerine yapılan bu saldırılar, aslında milletimizin özgürlüğüne ve geleceğine yapılmaktadır. İşte bu nedenlerle, tarihimizden aldığımız bilinç ve cesaretle, Cumhuriyetimizi korumak ve yüceltmek Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’e olan borcumuzdur!  

Cumhuriyetin bütün aydınlanma birikiminin yok edilmek istendiği, etnik ve dini temelde bölünmeye çalışıldığı bu günler artık bizler için Cumhuriyeti koruma kararlılığını gösterme zamanıdır.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün fikirleri ve eserleri, yeniden tam bağımsızlık ve aydınlanma mücadelemizde bizlere yol göstermeye devam edecektir.

Atamızın aramızdan ayrılışının yıldönümünde, kendisini saygı, özlem ve minnetle anıyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum