Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Valilik Personeli,İşaret Dili Eğitimi Katılım Belgelerini Aldı

“Herkese Açık Kapı” projesi kapsamında, Valilik personeline verilen “İşaret Dili” eğitimi katılım Belgeleri Vali Yardımcısı Ali CANDAN tarafından verildi.

Valilik Personeli,İşaret Dili Eğitimi Katılım Belgelerini Aldı
19 Ekim 2018 - 14:59 - Güncelleme: 19 Ekim 2018 - 17:28

Çanakkale Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından hazırlanan ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Herkese Açık Kapı” projesi kapsamında verilen ve 10 gün süren “İşaret Dili”eğitimi sonrası Valilik personeli katılım belgelerini Vali Yardımcısı Ali Candan’dan aldı.

Uzman Eğitmen tarafından verilen İşaret Dili eğitimi alan Çanakkale Valiliği Açık Kapı personeli ve Valilik Birimlerinin personeli işitme engelli vatandaşlarımızla daha iyi iletişim kurarak engelli vatandaşlarımızın da en iyi hizmeti almalarını sağlayacaklar.   

Vatandaşlarımızın talep, öneri, şikayet ve sorunlarını görevli personel aracılığıyla daha hızlı çözüme kavuşturulması amacıyla İçişleri Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen  ve  Çanakkale Valiliği’nde vatandaşların taleplerini en kısa sürede karşılayan  “Açık Kapı” da  işitme engelli vatandaşlarımız da en iyi hizmeti alacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum