Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ ORHAN TAVLI'NIN SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

“Mavi Vatan” denizlerimizin koruyucu kalkanı Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli için bugün; fedakârlık ve mücadelelerle dolu, her zaman iyi ve daha güzeli arayacağı, duraksamadan yürüyeceği, dünyada örnek alınan Sahil Güvenlik Komutanlığı olma yolunda ilk adımın atıldığı kuruluş günüdür.

VALİ ORHAN TAVLI'NIN SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI
19 Haziran 2019 - 10:40

Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde, denizlere gereken önemin verilmesi ve köklü bir deniz kültürüne sahip olunması gerektiği hepimizce bilinen bir gerçektir. Türkiye’nin bir deniz ülkesi olması ancak denizci bir ülke olması ile anlam kazanacaktır. Bu amaçla Sahil Güvenlik Komutanlığımız denizlerimizde güvenlik ve can emniyetinin sağlanması, yasa dışı göç ve kaçakçılıkla mücadele, doğal afetlerde yardım, yasa dışı su ürünleri avcılığı ve deniz kirliliği ile mücadele, stratejik öneme haiz tesislerin korunması, arama kurtarma görevlerini 37 yıldır başarı ile yerine getirmektedir.

Sahil Güvenlik Komutanlığımızın 37. yıldönümünü içtenlikle kutluyor ve değerli mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin huzur ve güveni ile ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını esirgemeyen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

    Pruvanız neta olsun…

YORUMLAR

  • 0 Yorum