Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Orhan TAVLI' nın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler" Günü Mesajı

Doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyunun bilgilendirilmesini ilke edinmiş basın, demokratik gelişmiş ülkelerin en önemli güçlerinden bir tanesidir. Medya organlarının vatandaşlarımızı bilgilendirirken tarafsızlık ilkesine, meslek etik kurallarına uymaları, hak ve özgürlüklere saygı göstererek toplumsal sorumluluğu gözetmeleri büyük önem arz etmektedir.

Vali Orhan TAVLI' nın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler" Günü Mesajı
10 Ocak 2019 - 11:57

2018 Yılı’nın Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından TROYA Yılı ilan edilmesi,  yıl boyunca Ulusal ve Uluslararası alanlarda Çanakkale’nin etkin bir şekilde tanıtımlarının yapılmasında basın mensuplarımızın katkısı büyük olmuştur.      

Devletimizin ve milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olan ve devasa yatırımlarla tarım, sanayi, turizm ve ekonomik gelişmişliğine büyük bir ivme sağlayan Çanakkale’nin,  elbirliği ile ve siz basın mensuplarımızın katkılarıyla daha da gelişeceği inancını taşıyor,

Bu duygu ve düşüncelerle; kamuoyunun haber alma ve bilgi edinme hakkı için zorlu koşullar altında çalışan, basın etik kuralları doğrultusunda görevlerini yerine getiren basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum