Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Uzman Psikolog Alper Karan Çanakkale'ye yeni klinik kazandırdı

Uzman Psikolog Alper Karan’a ait Psikoterapi Merkezi bugün yoğun bir katılımla açıldı.

20 Ekim 2018 - 16:44

Psikoterapi Merkezi'nin Açılışına Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ve İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar’da katıldı.

Açılışta kurdele kesiminden hemen önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alper Karan, Çanakkale’de olup burada  hizmet verecek olmaktan mutlu olduğunu açıkladı.

Açılışın ardından Psikoterapi Merkezi'ne geçildi.Burada gelen misafirlere ve basın mensuplarına merkez hakkında bilgiler veren Alper Karan: " Geçmiş deneyimlerimde İstanbul Zeytinburnu Ermeni Hastanesinde madde bağımlığında çalıştım. Çanakkale’de sizlere bundan sonra hizmet vereceğim. Çeşitli hocalarımın yanında klinik stajlarım oldu. Aile çift üzerine çalıştım. Uzmanlık alanım çocuk ve ergendir. Cinsel terapi üzerine yeni eğitimlerim var. Çocuk zeka testlerine hakimim. Bu konuda yardımcı olabilirim.

Bizim asıl sorunumuz farkındalık. Klinik psikoloğa gitme eğilimi var. Daha doğrusu kabullenme var. Eskiden de buna ihtiyacımız vardı. Fakat toplum bunun farkında değildi. Farkında olsa da kabullenilmiyordu. Artık ‘Psikoloğa gidip anlatıyorum rahatlıyorum’ diyenler var. Terapi süreçlerinden mutluluk duyanlar var. Ama hala kırsalda ve küçük kesimlerde bunu yaşayabiliyoruz. Biz yönlendirme yapmıyoruz asla tavsiye vermiyoruz. Bizim tek amacımız sizin doğru yolu kendi içinizde sağlamak. Aslında kendi içinizdeki enerjiyi açığa çıkartıyoruz”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum