Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"UZMAN KADROMUZ GÜÇLENİYOR"

Uzman kadrosuna güç katmaya devam eden Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde Hematoloji ve Psikiyatri Uzmanları hasta kabulüne başlarken Hematoloji Uzmanı Dr Alev Garip Acar da hasta kabulüne başladı.

"UZMAN KADROMUZ GÜÇLENİYOR"
12 Mart 2019 - 15:29

2002-2008 yıllarında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden  mezunu olan  Hematoloji Uzmanı Dr Alev Garip Acar 2009-2014 yılları arasında Ege Üniversitesinde Dahiliye İhtisasını tamamlamıştır.

Uzmanlık alanı kan ve kan hastalıklarının tanı ve tedavisi olan Hematoloji Bilim dalı üzerine 2015-2018 yılında Dokuz Eyül Üniversitesinde yan dal eğitimini tamamlayan Uz. Dr. Alev Garip Acar Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde göreve başlamıştır.

Hastaneye yeni atanan bir diğer uzman ise psikiyatri uzmanı Dr. Sevil Akbaba.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2002’de mezun olan Uzman Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Bölümü'nde lisansını tamamlayıp uzman doktor olarak  2013-2015 yılları arasında Cizre Devlet Hastanesinde görev yaptı. Son 3 yıldır Ezine Devlet Hastanesinde çalışmakta olan Akbaba Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde Psikiyatri Uzmanı olarak göreve başladı.

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ufuk Tali “Bizler en iyisi olmak için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Halkımız sağlık alanında en iyi hizmeti almaktadır ve alacaktır. Uzman kadromuzu her geçen gün güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum