Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ÇANAKKALE'YE SOSYAL ÇALIŞMA ENERJİSİ

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ayça Çakmak ve Meslek Danışmanı Pınar Alev Ülger; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye Çalışma ve İş Kurumu tarafından tüm Türkiye’de bu yaz ilk kez düzenlenen 3 aylık Sosyal Çalışma Programıyla Çanakkale’de çalışmaya hak kazanan öğrencileri ziyaret etti.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ÇANAKKALE'YE SOSYAL ÇALIŞMA ENERJİSİ
26 Temmuz 2019 - 11:23

Ziyaret programı çerçevesinde Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kütüphanesi’nde görevli olan üniversite öğrencileri ile görüşme gerçekleştirildi.

Çanakkale İŞKUR Şube Müdürü Ayça Çakmak ve Meslek Danışmanı Pınar Alev Ülger öğrencilerle görüş alışverişinde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. Öğrenciler, program hakkında memnuniyetlerini dile getirirken Sosyal Çalışma Programının çalışma düzeni, kuralları ve alacakları ücret ve sigorta primleri gibi merak ettikleri konuları sorma fırsatı yakaladılar.

Ayrıca, Meslek Danışmanı Pınar Alev Ülger öğrencilere İŞKUR’un hem üniversite döneminde hem de mezuniyetlerinden sonra öğrencilere sunduğu İş Kulübü Eğitimleri, İşbaşı Eğitim Programı gibi imkânları anlattı.

8 Temmuz  – 30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Sosyal Çalışma Programında üniversite öğrencileri haftada 3 gün, günde 7.5 saatlik çalışma karşılığında her bir çalışma günü için 67.36 TL cep harçlığı alacak. Ayrıca bugünler için emekliliğe etki eden sigortaları dahil tüm sigorta primleri yatırılacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum