Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Umurbey okulları eğitimde fark yarattı

Umurbey İlkokulu ile Umurbey Ortaokulu, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çeşitli değerlendirmeler sonucu açıkladığı raporda Çanakkale’nin en başarılı okulları arasında yer aldı.

Umurbey okulları eğitimde fark yarattı
12 Eylül 2018 - 15:07

Ortaokulu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında uygulamaya konulan ÇEV 2023 (Çanakkale Eğitim Vizyonu) Projesi kapsamında yapılan değerlendirmede Çanakkale’nin en başarılı okulları arasına adını yazdırdı.

Umurbey İlkokulu “250 öğrenci altı İlkokullar” kategorisinde en iyi 3. okul oldu.

Umurbey Ortaokulu ise “250 öğrenci altı Ortaokullar” kategorisinde Çanakkale’nin en iyi 1. okulu oldu.

BAŞKAN YAVAŞ: “GURUR DUYDUK”

Rapora ilişkin sonuçları değerlendiren Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, her iki okulun öğretmen ve öğrencileriyle gurur duyduklarını söyledi.

Umurbey’in 2500 nüfuslu bir belde olmasına rağmen eğitim öğretim faaliyetlerinde bir adım önde olduğunu kaydeden Başkan Yavaş, bunu öğretmen kadrolarının kalitesiyle, öğrencilerin özverili çalışmalarına borçlu olduklarının altını çizdi.

Başta Umurbey İlkokulu Müdürü Ahmet Akyol ve Umurbey Ortaokulu Müdürü Sezgin Tuna olmak üzere her iki okulun öğretmenlerini başarıları dolayısıylatebrik eden Başkan Yavaş, Umurbey Belediyesi olarak eğitim öğretim faaliyetlerine desteklerini her zaman sürdüreceklerini dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum