Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TURİZMCİLERDEN VALİLİĞE ZİYARET

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle; Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Körfez Yöresel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Armağan Aydeğer, Vali Orhan TAVLI’yı ziyaret etti.

TURİZMCİLERDEN VALİLİĞE ZİYARET
17 Nisan 2019 - 10:31

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Körfez Yöresel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve   Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Armağan Aydeğer Turizm haftası kapsamında yapılacak programlar hakkında Vali Orhan TAVLI ’ya bilgi verdi.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Körfez Yöresel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve  Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Armağan Aydeğer  Vali Orhan TAVLI’ya  Çanakkale’de Turizme sağladığı destek ve katkılarından dolayı  teşekkür ettiler.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten ve Turizm Haftasını kutlayarak çalışmalarında başarılar dileyen Vali Orhan TAVLI, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Körfez Yöresel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik,  Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Armağan Aydeğer’e  günün anısına 18 Mart Deniz Zaferinin 104. Yıl dönümü için hazırlanan taşbaskı tablo hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum